Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πρακτικά θέματα

Σήμερα πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα του χρόνου και η μέρα από το πρωί δεν φάνηκε καλή.. Εκνευρισμός και συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια και όλα όσα έχεις σκεφτεί να πραγματοποιούνται τινάζονται στον αέρα. Και υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό,γιατί πως αλλίως θα ταρακουνιόσουν και θα ξύπναγες από τον ύπνο του Δικαίου; Πως αλλιώς θα έβγαινες από τη γυάλα που ζεις; Μια γυάλα που έφτιαξες κι έβαλες μέσα τον εαυτούλη σου και τον μικρόκοσμό σου... Ε λοιπόν αυτά συμβαίνουν όταν τα σχεδιάζεις όλα από το μηδέν και έχεις την απαίτηση όλα να πραγματοποιηθούν εδώ και τώρα. Ε λοιπόν όχι. Θα πραγματοποιηθούν βέβαια,μόνο αν συνεχίσεις να θες τόσο πολύ να δεις όσα σκεφτόσουν υλοποιημένα,και μόνο στην ώρα που κρίνουν αυτά οτι είναι η σωστή. Αλλιώς πας παρακάτω και συνεχίζεις τη μιζέρια της γυάλας σου.
Εκτός από αυτό,κοίτα και λιγάκι γύρω σου και σκέψου. Δες. Όλοι πλεον κυκλοφορούν με περισσότερα προβλήματα στο κεφάλι τους απ'ότι πρίν. Καλό είναι να μην προσπαθείς να τους προσθέσεις κι άλλα και να σκέφτεσαι πού και πού σε τι θέση μπορεί να βρίσκονται.
Υπέθεσε οτι είναι σε πιο δεινή θέση (από σένα) και τότε θα σκεφτείς καθαρά και θα σπάσεις τη γυάλα. Γιατί στην πράξη,ποτέ δεν υπήρχε πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου